Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endrju Džuel za "Nezavisne": MMF predlaže novi aranžman sa BiH

BANJALUKA - Međunarodni monetarni fond (MMF) neće nastavljati trenutni produženi aranžman sa BiH, već će predložiti da se ide na zaključivanje novog programa, potvrdio je za "Nezavisne" Endrju Džuel, novi stalni predstavnik te misije u BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džuel: MMF će za BiH predložiti novi program

Izvor: Blic, 18.Nov.2019

Međunarodni monetarni fond (MMF) neće nastavljati trenutni produženi aranžman sa BiH, već će predložiti da se ide na zaključivanje novog programa jer su se u međuvremenu znatno promenile okolnosti, izjavio je novi stalni predstavnik Misije MMF u BiH Endrju Džuel.

Nastavak na Blic...

MMF predlaže novi aranžman sa Bosnom i Hercegovinom

Izvor: Blic, 19.Nov.2019, 09:37

Međunarodni monetarni fond (MMF) neće nastavljati trenutni produženi aranžman sa Bosnom i Hercegovinom, već će predložiti da se ide na zaključivanje novog programa, rekao je za "Nezavisne novine" Endrju DŽuel, novi stalni predstavnik misije MMF-a u BiH.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.