En Hatavej napustila katoličku crkvu!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2010, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

En Hatavej napustila katoličku crkvu!

Zbog netolerantnog stava katoličke crkve prema homoseksualcima, u koje se ubraja i njen stariji brat, prelepa glumica En Hatavej odlučila je da istupi iz te crkve.

"Cela porodica je prešla u episkopalce pošto je moj stariji brat priznao svoju seksualnu orijentaciju. Zašto bih podržavala instituciju koja ima tako ograničen pogled na mog voljenog brata", objasnila je glumica.

Zvezda filmova “Planina Brokbek” i “Đavo nosi Pradu” odlučila je da istupanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz katoličke crkve pruži podršku bratu.

Američki mediji su povodom njenog religijskog preobražaja prokomentarisali da crkva neće za njom žaliti jer je njen bivši dečko Rafaelo Folijeri bio uključen u skandal sa nekretninama u Vatikanu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.