En Hatavej čeka bebu?

Izvor: Blic, 15.Jul.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

En Hatavej čeka bebu?

Uspešna glumica En Hatavej mogla bi na najbolji mogući način da zaokruži i ovu godinu ukoliko su tačne medijske spekulacije da ona i njen verenik Adam Šulman očekuju prvu prinovu.

Par koji je u vezi od 2008. godine, verio se prošlog novembra, a zatim je usledila i vest da čekaju bebu.

Naime, En i Adam su pre par dana izveli na večeru svoje roditelje kako bi podelili srećnu vest samo među članovima najuže porodice jer treutno ne žele da razgovaraju na ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << temu sa medijima.

"En za večerom nije uopšte pila alkohol, što je samo po sebi indikacija da je trudna. Inače se moglo primetiti da slave nešto važno", kazao je jedan od zaposlenih u restoranu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

En Hatavej trudna?

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jul.2012

Glumica i njen verenik Adam Šulman očekuju svoje prvo dete, a srećnu vest proslavili su sa roditeljima i bliskim prijateljima, prenose američki mediji

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.