Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2024, 09:30

Emotivno: Kristina Spalević objavila prvu fotografiju sa sinom!

Nekadašnja zadrugarka Kristina Spalević donela je na svet sina kome su ona i njen partner Kristijan Golubović nadenuli ime Kiril.
Kristijan Golubović i Kristina Spalević (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Nekoliko sati nakon porođaja, Kristina je na društvenim mrežama podelila prvu fotografiju sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << naslednikom i tim potezom raznežila mnoge.
Kristina Spalević (Foto: Instagram)
– Dobio sam sina! Stigao nam je Kiril! Presrećan sam, kako ne bih bio, treći sin! Porodila se u 20:30. Kristina je dobro, beba je fantastično, sve je hvala Bogu prošlo kako treba. Javila mi se odmah, poslala mi je sliku Kirila odmah, prelep je. Jedva čekam da ga vidim i da dođu kući – istakao je Golubović za „Alo“.
– Tačno je, svakog trenutka čekam da mi jave iz bolnice da se porodila. Uzbuđen sam, imam tremu iako sam ovo prošao već nekoliko puta. Ovo mi je četvrto dete, a treći sin, naslednik. Već smo odlučili, stiže nam Kiril. Divno ime, to smo Kristina i ja zajedno želeli – izjavio je ranije u toku dana Golubović za „Telegraf“.
– Ima posebno značenje, Kristina i ja smo želeli da se zove Kirilo, po svešteniku koji je krstio Konstantina Velikog. Pukom slučajnošću naš prvi sin se zove Konstantin, to za nas ima poseban značaj – dodao je nekadašnji zadrugar.
Inače, Kristijan Golubović je tik pred rođenje sina promenio imidž, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Drastična promena imidža pred dolazak sina na svet: Kristijan Golubović zapanjio izdanjem u porodilištu! (Foto)
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Zvezdan Slavnić objavio skandaloznu fotografiju sa bananom, pa udario na Anđelu Đuričić: „Nisam je ja vodao po jahtama!“

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2024

Nekadašnji zadrugar Zvezdan Slavnić stao je na „ratnu nogu“ sa bivšom partnerkom Anđelom Đuričić nakon što je na društvenim mrežama završio video zapis njenog upada u njegov stan, što se odigralo još letos.. ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.