Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jan.2024, 15:32

Emotivni video Lune Đogani: Pokazala šta je dobila za pet godina ljubavi sa Markom, na ćerke je najponosnija

N. L.


Ovaj emotivni video oduševio je njene pratioce koji su u komentarima poručili da „daju dobar primer kako jedna porodica treba da izgleda“

Printskrin: Instagram/ luna_djogani


Influenserka i bivša rijaliti zvezda Luna Đogani dobila je dve ćerke sa Marko Miljkovićem, a na njenon profilu, sada je, posle praznika objavila emotivni video.
Luna je u kratkom, sažetom video snimku >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pokazala kako je provela praznike sa ćerkama, starijom Miom i mlađom Lanom.
Na gotovo svakoj fotografiji njih četvoro pozirali su zajedno i jedno, drugome pružali ljubav.
Ovaj emotivni video oduševio je njene pratioce koji su u komentarima poručili da „daju dobar primer kako jedna porodica treba da izgleda“.
– Život – napisala je Luna.
Luna je snimila porodični video sa suprugom i ćerkicama nalik onom najpolularnijem u svetu i pokazala još jednom svoju sreću i šta je stekla za 5 godina ljubavi sa Markom.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.