Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Feb.2019, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emisija Utisak nedelje se vraća posle četiri i po godine ponovo

Kultna politička emisija "Utisak nedelje" autorke Olje Bećković od aprila ove godine ponovo će biti emitovana na televiziji.

"Ukidanje emisije na jesen 2014. godine ostavilo je prazninu u medijskom prostoru Srbije, a osluškujući želju publike videli smo da nedostaje otvoren i beskompromisni način razgovora Olje Bećković i njen stil uređivanja. Emisija će ići svake nedelje, zadržaće svoj prepoznatljiv koncept u kojem će autorka sa gostima u studiju razgovarati o događajima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji su obeležili proteklu sedmicu", najavili su iz TOP kanala.

Od 1. aprila u novoj programskoj šemi TOP kanala na male ekrane posle četiri i po godine biće vraćena emisija "Utisak nedelje", jutarnji program "Mentalno razgibavanje" koji će voditi Veljko Pajović i Darko Mitrović, a biće emitovan i serijal Insajdera "Male Velike Priče".

Kako se navodi u saopštenju TV kanala koji je deo kompanije United Media, jutarnji termin biće rezervisan za "Mentalno razgibavanje" koje će publika moći da gleda, ali i da sluša direktan lajv strim.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Utisak nedelje se posle četiri i po godine vraća na TV ekrane

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Feb.2019

Kultna politička emisija "Utisak nedelje" autorke Olje Bećković od aprila ove godine ponovo će biti emitovana na televiziji..."Ukidanje emisije na jesen 2014. godine ostavilo je prazninu u medijskom prostoru Srbije, a osluškujući želju publike videli smo da nedostaje otvoren i beskompromisni način...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.