Emisija Stan u Srbiji - pilot projekat u četvrtak na N1

Izvor: N1 televizija, 20.Dec.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emisija "Stan u Srbiji - pilot projekat" u četvrtak na N1

Stanovanje u Srbiji dobija novi zakon koji pravi korak napred ali ne odgovara na ključno pitanje: hoće li i buduće generacije u Srbiji biti primorane na višedecenijska zaduženja kako bi rešile svoje stambeno pitanje?

Da li je povlačenje države sa tržišta jedini način za izlazak iz tranzicije ili je pravo građana na kvalitetno stambeno rešenje obaveza ozbiljne države, pogledajte u emisiji "Stan u Srbiji -pilot projekat".

Kako je problem socijalnih stanova >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rešen u Beču I na koji način su gradske vlasti austrijske prestonice rešile da omoguće svojim stanovnicima sa nižim primanjima pristojne uslove za život.

Autorka emisje, koja će biti emitovana na N1 u četvrtak u 21.15, je Ana Kaplij.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.