Emisija 360 stepeni o učestalim nesrećama na gradilištima

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2018, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emisija "360 stepeni" o učestalim nesrećama na gradilištima

Samo tokom ovog leta, na gradilištima širom Srbije život je izgubilo gotovo 30 radnika. Kako je moguće da za to niko ne odgovara? Znači li to da su sami radnici jedini krivci za loše bezbednosne uslove na gradilištima i jesu li investitori u Srbiji nedodirljivi? Da li je prihvatljivo objašnjenje nadležnih "da se tragedije dešavaju svuda u svetu"?

Za 360 stepeni govore predsednik Sindikata radnika građevinarstva Saša Torlaković, profesor Fakulteta tehničkih nauka iz >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Novog Sada Vladimir Mučenski i bivši dekan Fakulteta zaštite na radu iz Niša Dragan Spasić.

Emisija 360 stepeni sa Branislavom Šovljanskim, večeras u 20 sati samo na N1.

I vi možete postaviti pitanje u komentarima na ovu vest ili korišćenjem #360stepeni na Tviteru.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.