Emisija 360 stepeni o borbi protiv droge

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2018, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emisija 360 stepeni o borbi protiv droge

"U Srbiji svakog dana ima sve više psihoaktivnih supstanci i sve su opasnije". Tim rečima počeo je prvi sastanak državne Komisije za borbu protiv narkomanije u školama u julu ove godine.

Samo od tada, petoro tinejdžera preminulo je od konzumiranja veoma opasne i lako dostupne droge ekstazi. Procene su da u Srbiji postoji oko 50.000 zavisnika. Kakvi su rezultati države u borbi protiv narkomanije i koliko je u taj proces važno uključivanje svih delova društva?
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Za 360 stepeni govore direktor Kancelarije za borbu protiv droge Milan Pekić i Bojan Arsenijević iz organizacije “Regeneracija”.

Emisiju 360 stepeni sa Branislavom Šovljanskim gledajte večeras u 20 sati.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.