Emina i Nataša snimaju duet?!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2010, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina i Nataša snimaju duet?!

Dve atraktivne pop pevačice uskoro će udružiti snage i snimiti duetsku pesmu "Gospodine“, za koju najavljuju da će "zapaliti Balkan“.

Emina i Nataša ući će u studio početkom jeseni, a kompletan autor muzike i teksta za ovaj duet je upravo Emina Jahović.

Do saradnje između popularnih pevačica je došlo na Eminin predlog, budući da je nakon saradnje sa poznatim muškim pevačima, poput Saše Kovačevića i Dina Merlina, želela da napravi i ženski duet. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nataši se pesma svidela na prvo slušanje i dogovor je brzo pao.

- Emina i Nataša su definitvno dve dive na ovim prostorima koje su do sada svojoj publici uvek prezentovale kvalitetan muzički sadržaj. Ovoga puta biće sve na kvadrat! Pesma "Gospodine“ je brza, prava ženska, u klupskom maniru, disko-haus uz primese popa, a vrlo lako ulazi u uši! Trenutno se završava aranžman za pesmu, a zatim će Nataša otići u Istanbul na par dana kako bi sa Eminom otpevala numeru - kaže Eminin predstavnik za medije Ninoslav Prodanović otkrivajući da se uveliko planira i snimanje spota, čija će radnja biti krajnje intrigantna, a za lokaciju je odabran Beograd.

U iščekivanju ovog dueta, Emina naporno radi na seriji "Polje lala“ i uskoro se sa ekipom serije seli u Bodrum, gde će se snimati najeksluzivniji i najluksuzniji delovi prve sezone. Ovih dana počinje i medijska promocija jednog od najskupljih televizijskog projekta u Turskoj u kojem Jahovićeva debituje u glavnoj ulozi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.