Emina Jahović se osušila

Izvor: Blic, 06.Okt.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović se osušila

Popularna pop pevačica Emina Jahović nikada nije bila mršavija nego sada. Iako je napravila dobru atmosferu u prestoničkom klubu “Kolektiv”, svi su komentarisali kako se pevačica prepolovila.

Iako se nedavno porodila po drugi put, i na svet donela još jednog dečaka, supruga turskog pevača Mustafe Sandala munjevitom brzinom se oslobodila viška kilograma.

- Izgleda anoreksično - jedan je od komentara koji su mogli da se čuju u ovom klubu za vreme njenog nastupa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Atraktivna pevačica ispunila je najpopularniji prestonički klub do poslednjeg mesta i uživo izvela svoje najveće hitove “Da l’ ona zna”, “Pile moje”, “Med”, “Beograd priča”, “Posle mene”, “Gospodine”... Ono što je posetiocima priredila, pored dobre zabave i odlične muzike, bio je i vizuelni i scenski nastup, koji je potrajao do duboko u noć.

Lepu pevačicu smo ranije viđali u raznim izdanjima: od sportskih kombinacija, preko opuštenih varijanti, pa do elegantnih haljina u kojima izgleda kao holivudska zvezda.

Ovoga puta se opredelila za kratki šorts, majicu i crne čarape koje je vizuelno još više sužavaju.

Na snimanju spota za duetsku pesmu sa Dženanom Lončarevićem “Beograd priča” u aprilu ove godine, lepa Novopazarka rekla je za „Blic“ kako dosta trenira ne bi li povratila svoj stari izgled.

- Vežbam kad god imam vremena i mislim da mogu i bolje. Haljina je teška 20 kilograma više nego što ja trenutno mogu da podnesem, ali i to se mora za lepotu - govorila je pre samo par meseci.

Od tada nije posećivala srpsku prestonicu, tako da nismo imali prilike da vidimo koliko je kilograma nakon ekranizacije ovog video spota izgubila.

U „Kolektiv“ je došla bez supruga Mustafe Sandala.

Povezane vesti: Emina Jahović u "Magacinu" Pogledajte kako je bilo na nastupu Nataše Bekvalac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emina Jahović se osušila

Izvor: Poznati.info, 06.Okt.2012

Popularna pop pevačica Emina Jahović nikada nije bila mršavija nego sada. Iako je napravila dobru atmosferu u prestoničkom klubu “Kolektiv”, svi su komentarisali kako se pevačica prepolovila...Iako se nedavno porodila po drugi put, i na svet donela još jednog dečaka, supruga turskog pevača...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.