Eljšani: Zapaljeni automobili sa srpskim tablicama u Leposaviću

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 17:38

Eljšani: Zapaljeni automobili sa srpskim tablicama u Leposaviću

U opštini Leposavić tokom noći je podmetnut požar na dva automobila srpskih registarskih oznaka u opštini Leposavić.

To je rekao za Tanjug zamenik komandira kosovske policije za region Sever Veton Eljšani.

"Oko 2 sata ujutru, podmetnut je požar na dva automobila srpskih registarskih oznaka. Na automobilima su manja oštećenja, a kosovska policija je obavila uviđaj“, izjavio je Eljšani.

Šef kabineta predsednice privremenih prištinskih institucija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vjose Osmani Bljerim Velja napisao je na Tviteru da se "nastavlja kriminalna kampanja paljenja automobila na severu Kosova“, navodeći da su zapaljena tri automobila.

On je optužio, kako je naveo, ilegalne strukture Srbije da "ciljaju lokalne Srbe za koje misle da sarađuju sa kosovskim institucijama" i dodao da će svaki počinilac biti privreden pravdi“.

On nije precizirao čiji su automobili zapaljeni, niti koje su im bile registarske tablice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.