Elizabeta Kanalis   zavela Klunija

Izvor: Blic, 30.Jul.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elizabeta Kanalis zavela Klunija

Osvedočeni holivudski neženja Džordž Kluni ima novu devojku i to ni manje ni više do čuvenu italijansku manekenku i voditeljku Elizabetu Kanalis.



Italijanska manekenka bila je u vezi sa Kristijanom Vijerijem, Markom Jarićem, poznatim vozačem Valentinom Rosijem...

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja u Rimu prošle nedelje, a varnice među njima sevnule su istog momenta, te su se samo par dana kasnije zaputili na odmor u Klunijevu kuću na obali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jezera Komo, na severu Italije. Džordž i Elizabeta su zatim primećeni kako idu u obilazak oko jezera na njegovom motoru, ručaju u romantičnoj atmosferi lokalnih taverni"

Elizabeta je poslednja u nizu lepotica sa kojima se Kluni viđao poslednjih godina, a mnogi smatraju da će ova romansa trajati taman koliko i njegov boravak u Italiji, gde će u narednih par meseci snimati novi film „A Private Gentleman in Italy”. Međutim, možda je ovoga puta Kluni naišao na sebi ravnu jer je Elizabeta Kanalis poznata kao velika zavodnica. Poznato je da je ova manekenka, poreklom sa Sardinije, uspela da zavede brojne poznate sportiste među kojima su fudbaler Kristijan Vijeri, naš košarkaš Marko Jarić, vozač Valentino Rosi, a pre Klunija se zabavljala sa još jednim glumcem, mlađanim Hajdenom Kristensenom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.