Elizabet Šu u Mestu zločina

Izvor: Blic, 19.Nov.2011, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elizabet Šu u "Mestu zločina"

Američka glumica Elizabet Šu pridružila se glumačkoj postavi serije "Mesto zločina: Las Vegas", objavio je list "Variety".

Glumica će u seriji zameniti Marg Helgenberger. Prva epizoda sa Elizabet biće prikazana 15. februara.

"Iako je teško pozdraviti se sa likom Ketrin Vilouz, uzbudljivo je krenuti na putovanje sa novim likom u "Mestu zločina", posebno kada taj lik igra Elizabet Šu", rekla je izvršna producentkinja Kerol Mendelson.

Elizabet Šu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je najpoznatije ime u glumačkoj postavi od kada je Ted Danson preuzeo glavnu ulogu od Lorensa Fišberna, koji je prethodno zamenio Vilijama Pitersena.

Elizabet je nominovana za Oskara za film "Napuštajući Las Vegas", a publika je pamti i iz filmova "Karate Kid" i "Koktel".

Pogledajte scenu iz filma "Koktel" u kome igraju Tom Kruz i Elizabet Šu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.