Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elizabet Harli u vezi sa ruskim milijarderom

Kako pišu strani mediji život je baš naklonjen poznatoj britanskoj glumici Elizabet Harli. Ne samo što izgleda besprekorno sa svojih četrdeset i devet godina nego je uspela i da nađe novog dečka što za nju i nije tako čudno budući da je dvadeset godina unazad proglašavana za najlepšu ženu u Velikoj Britaniji.

Pored toga što je bila u društvu modela Keli Bruk, Elizabet se na dobrotvornoj večeri u Londonu pojavila u društvu novog dečka, milionera Evgenija Lebedeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Evgeni je rodom iz Rusije i nimalo mu ne smeta što je mlađi od njegove poznate devojke čak 14 godina. On je vlasnik izdavačke kuće "Evening Stadard", a u Londonu živi od svoje sedme godine.

Par je delovao jako prisno i nisu se trudili da sakriju poljupce i nežnosti koje su konstantno razmenjivali.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.