Elizabet Harli se razvela

Izvor: Blic, 13.Dec.2010, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elizabet Harli se razvela

Elizabet Harli je je mesecima krila krah svog braka, međutim nakon što su mediji otkrili i objavili njenu sliku kako se ljubi sa igračem kriketa Šejnom Vornerom, odlučila je da zvanično prizna da se razvela.

Ranije je glumica bila optužena da vara svog supruga, ali je u to vreme par sve negirao.

Sada, kada se istina više ne može sakriti jer su slike na kojima je ona veoma prisna sa Šejnom Vornerom procurele u javnost, napisala je i na svom "Tviter” profilu da se pre nekoliko meseci rastala od muža.

- Tek da znate, Arun i ja smo se rastali još pre nekoliko meseci. Naši najbliži su znali za to - napisala je slavna glumica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RAZVELA SE ELIZABET HARLI

Izvor: Kurir, 13.Dec.2010

LONDON - Engleska glumica Elizabet Harli (Elizabeth Hurley) saopštila je da se rastala od muže Aruna Najara, objavljeno je na sajtovima koji prate šou biznis. Glumica je tu vest objavila na Tviteru, nakon što je tabloid Njuz of d vorld (News of the World) objavio..LONDON - Engleska glumica Elizabet...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.