Elizabet Harli moli Aruna Najara da joj se vrati

Izvor: Blic, 21.Dec.2010, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elizabet Harli moli Aruna Najara da joj se vrati

Glumica Elizabet Harli moli svog supruga Aruna Najara da joj se vrati i oprosti joj aferu sa australijskim zavodnikom i igračem kriketa Šonom Vornom.

Britanska lepotica se predomislila kada je saznala da je australijski srcolomac Šon Vorn poslao jednoj udatoj ženi više od 100 poruka seksualnog sadržaja dok je imao romansu sa njom.

Vorn je, kako se navodi na sajtu "Heraldsun”, bombardovao provokativnim porukama udatu plavušu Adel Ageleri kojoj je pisao:"Želim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da te gledam na sebi”.

Kada se Harlijeva uverila kakav je Vorn, predomislila se i rekla Najaru da želi da obustavi razvod.

- Liz zna da je ispala budala i nazvala je Aruna da mu se izvini i traži mu oproštaj. Međutim, on ne želi da bude deo te priče i ne odustaje od razvoda - rekao je izvor blizak poznatoj glumici.

Dublji razlozi zbog kojih Najar žuri je to što je nedavno uhvaćen kako se u javnosti ljubi sa nepoznatom ženom. Indijski tajkun je viđen sa brinetom u jednom restoranu u zapadnom delu Londona.

Kako se navodi, Najar je navodno upozorio svoju suprugu Elizabet Harli da je Vorn ženskaroš čim je saznao za njihovu aferu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.