Izvor: Piplmetar.rs, 01.Avg.2023, 20:30

Elena Karaman je ISPISALA SINA IZ ŠKOLE, a sad se pohvalila: “Upisali smo fakultet, moj budući reditelj“

Alo!
|

utorak 01. avgust 2023. 15:00h


Elena Karaman i Jugoslav Karić iz braka, koji su okončali pre nekoliko godina, imaju sina Simona za kojeg su sada obelodanili da je upisao fakultet za režiju, a pre nekoliko godina su ga ispisali iz škole.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << elena karaman karić • RAS / Ringier


Elena je pre pet godina ispisala sina Simona iz škole i odlučila da ga obrazuje u kućnim uslovima.
– Školovanje u kućnim uslovima najbolja je odluka koju sam ikada donela. Umesto da sedimo satima za stolom, naša učionica je svuda. U štali, šumi, uz vatru domorodačkih plemena i na čarobnim mestima širom sveta – napisala je Elena.
Elena Karaman Karić
Usledili su različiti komentari, i podeljena mišljenja.
Dok su je neki podržavali, drugi su joj poručili da ne razumeju njenu odluku, te da dete iz mnogo razloga treba da ide u školu.
Međutim, Elena je imala odgovor.
– Kao što vidite na njegovom licu… Zar nije očigledno? Ima li ičeg boljeg od biti divlji i slobodan i odrastao na način da budeš to što zaista jesi, a ne to što bi drugi želeli da budeš? Za mene bi bilo mnogo lakše da ga stavim u školu i da se ne opterećujem time da li uči i kako će se to odraziti na njega. Pričam o savesnom roditeljstvu. Ovo je naš način i totalno razumem da svi imamo različite percepcije, i to je savršeno u redu – poručila je Elena.
Elena Karaman Karić i Jugoslav
Ipak, Elena i Jugoslav su pre par godina ipak odlučili da sina upišu u privatnu školu da bi sada objavili da je momak odlučio da upiše filmsku režiju:
– Moja ljubav, budući reditelj. Završili smo školu, upisali režiju. Kad kažem „mi“, zapravo mislim on. Svojatam malo njegovu genijalnost – napisala je ponosna mama.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.