Elemental: Dizali smo glas dok mnogi nisu smeli

Izvor: Blic, 09.Mar.2013, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elemental: Dizali smo glas dok mnogi nisu smeli

Hrvatski sastav "Elemental" nastupa večeras u novosadskoj "Fabrici".

Pevačica benda, Mirela Priselac-Remi, kaže da će ovo biti jedinstvena prilika da publika čuje uživo ceo poslednji album "Vertigo" kao i nekoliko novih numera te stare singlove.

"Elemental" će uskoro objaviti novi album koji će doneti dosta priča iz života "malih ljudi".

- U poslednje je vreme postao je čak i neki trend da se pišu socijalno i politički angažovane pesme. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ponosno mogu reći da smo mi dizali glas dok se to usuđivao tek mali broj izvođača, pa nam to više i nije toliko zanimljivo, jer ne želimo biti deo trenda - kaže Mirela Priselac.

Ona kaže da se trude da kroz suptilnije tekstove i instrumentale podstaknu ljude na razmišljanje.

- Ne očekujemo da će se neka ozbiljnija promena na širem planu dogoditi posredstvom jedne, dve pesme. Radije menjamo vlastitu percepciju, mic po mic, a konsekventno, nadam se da to činimo i našim fanovima - ističe Remi.

Povezane vesti: "Slejer" stiže u Arenu 25. juna "Babe" se ponovo okupile za "Long night" festival Bajaga i Instrukori uskoro prvi put u Poljskoj Novi koncerti "Elementala" u Beogradu i Novom Sadu "Obojeni program" u Kulturnom centru Grad

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.