Elektronska pisarnica donela nagradu

Izvor: SandzakPress.net, 14.Feb.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elektronska pisarnica donela nagradu

Gradska uprava Novog Pazara proglašena je najboljom u oblasti “Efikasnost i delotvornost” na Nacionalom takmičenju za primenu principa dobre uprave koje su organizovali Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i Stalna konferencija gradova i opština. Nagrada lokalnoj samoupravi Novog Pazara je dodeljena za uvođenje elektronske pisarnice koja je omogućila efikasnije pružanje usluga građanima, primenu modernijeg pristupa obrade predmeta i razmene podataka. Načelnik Gradske uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Novog Pazara Almir Leković kazao je da je e-pisarnica samo prvi korak u razvijanju što kvalitetnijih usluga prema građanima i odgovaranju na njihove potrebe. Nacionalno takmičenje organizovano je u okviru projekta “Unapređenje dobrog upravljanja na lokalnom nivou” koji se sprovodi u sklopu programa SWISS PRO. Nagrade su dodjeljene i u oblastima “Transparentnost i učešće javnosti u radu lokalne samouprave” (Ruma), “Odgovornost i vladavina prava” (Vlasotince) i “Ravnopravnost i odsustvo diskriminacije” (Vračar). Izvor: Radiostoplus.com

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Nagrada za elektronsku pisarnicu

Izvor: Danas, 15.Feb.2019, 00:39

Novopazarska lokalna samouprava proglašena je najboljom u oblasti "Efikasnost i delotvornost" na nacionalnom takmičenju za primenu principa dobre uprave. Članak Nagrada za elektronsku pisarnicu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.