Elektrodistribucija isključila struju SPENS-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2011, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elektrodistribucija isključila struju SPENS-u

NOVI SAD -

Elektrodistribucija Novi Sad danas je privremeno isključila sa elektroenergetske mreže Sportski i poslovni centra Vojvodina (SPENS) u Novom Sadu zbog duga za utrošenu struju.

Kako se navodi u saopštenju Elektrovojvodine, koje je SPENS distribuirao medijima, mesecima raste dug SPENS za električnu energiju, a povremene uplate u malim iznosima ne omogućavaju izmirenje tekuće potrošnje i prethodnog duga.

"U skladu sa zakonskom obavezom i redosledom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << isključenja dužnika, Elektrodistribucija je bila primorana da izvrši privremenu obustavu isporuke električne energije dok menadžment SPENS-a ne obezbedi garanciju Grada da će naći rešenje za servisiranje duga", piše u saopštenju.

U narednih sedam dana radna grupa, koju će činiti predstavnici Grada, SPENS i Elektrodistribucije Novi Sad, treba da nađe rešenje tog problema.

SPENS nije na listi zaštićenih potrošača koju propisuje Uredba Vlade Srbije o uslovima isporuke električne energije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog duga za struju SPENS u mraku

Izvor: Mondo, 30.Jun.2011

Elektrodistribucija Novi Sad danas je privremeno isključila sa mreže Sportski i poslovni centar Vojvodina (SPENS) u Novom Sadu zbog duga za utrošenu struju.

Nastavak na Mondo...

Grad garantovao - SPENS dobio struju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2011

NOVI SAD -..Elektrodistribucija Novi Sad danas je privremeno isključila sa elektroenergetske mreže Sportski i poslovni centra Vojvodina (SPENS) u Novom Sadu zbog duga za utrošenu struju...SPENS se ne nalazi na listi zaštićenih potrošača Vlade Republike Srbije a po Uredbi o uslovima isporuke električne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.