El Čapov pakao u zatvoru: Ja sam lud...

Izvor: B92, 14.Jul.2016, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

El Čapov pakao u zatvoru: Ja sam lud...

Advokat meksičkog narkobosa Hoakina El Čapa Gusmana rekao je da je njegov klijent u očajnom psihičkom stanju u zatvoru.

Hose Refugio Rodriges je rekao da je Gusmana pronašao u katastrofalnom stanju prilikom posete koja mu je dozvoljena posle nekoliko meseci.

“Ja sam lud... Osećam se veoma loše zbog terapije koju primam. Doktor je došao i rekao mi je da imam anksioznost“, citirao je advokat vođu ozloglašenog klana Sinaloa.

Dodao je da je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klijent podvrgnut fizičkoj torturi i da se nalazi u psihološkom paklu, da ubrzano gubi kosu i da je skoro potpuno ćelav.

Advokat je istakao i da je njegov klijent dobijao lekove za krvni pritisak i da oseća da je postao zavistan od njih.

Gusman je prošle godine izveo spektakularan beg iz zatvora, ali je u januaru uhapšen i prebačen u zatvor u Sijudad Huaresu. Vlasti zahtevaju da bude ekstratitovan u SAD, što njegovi advokati pokušavaju da spreče.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.