Ekvador: Umrla žena koju su tokom priprema za sahranu izvadili živu iz kovčega

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 14:38

Ekvador: Umrla žena koju su tokom priprema za sahranu izvadili živu iz kovčega

Žena iz Ekvadora je umrla nekoliko dana pošto su ožalošćeni na njenoj sahrani bili zaprepašćeni kada su u kovčegu otkrili da je još živa.

Žena iz Ekvadora je umrla nekoliko dana pošto su ožalošćeni na njenoj sahrani bili zaprepašćeni kada su otvorili kovčeg i otkrili da je još živa.

Lekari u gradu Babohojo su prvi put proglasili Belu Montoju (76) mrtvom prošle nedelje.

Ali kada su ožalošćeni koji su prisustvovali njenom bdenju čuli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da kuca po kovčegu, odmah je vraćena u istu bolnicu na lečenje.

Posle sedam dana na intenzivnoj nezi, ekvadorsko Ministarstvo zdravlja potvrdilo je da je umrla u petak od moždanog udara.

Klub Kovčeg -ljudi koji prave sopstvene mrtvačke kovčege:

Pratite nas na Fejsbuku, Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ekvador: Umrla žena koju su tokom priprema za sahranu izvadili živu iz kovčega

Izvor: Danas, 19.Jun.2023

Žena iz Ekvadora je umrla nekoliko dana pošto su ožalošćeni na njenoj sahrani bili zaprepašćeni kada su otvorili kovčeg i otkrili da je još živa. Lekari u gradu Babohojo su prvi put proglasili Belu Montoju (76) mrtvom prošle nedelje. Ali kada su ožalošćeni koji su prisustvovali njenom bdenju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.