Eksplozija u stanu u Nišu, nađeni delovi kašikare

Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2016, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u stanu u Nišu, nađeni delovi kašikare

U stanu u Ulici Milojka Lešjanina kojem je u sredu oko 19 časova odjeknula eksplozija policija je prilikom uviđaja pronašla osigurač i kašiku aktivirane ručne bombe, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

U saopštenju policije se navodi da je uviđaj završen u prisustvu višeg javnog tužioca, ali da se nastavlja dalje rasvetljavanje činjenica u vezi sa ovim događajem.

Prema nezvaničnim informacijama u eksploziji u stanu koji se nalazi u samom centru grada >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << teško je povređen sin sudije Osnovnog suda u Nišu, J.S. (21), dok je njegova tetka lakše povređena.

Prema takođe nezvaničnim informacijama J.S. je pokušao da izvrši samoubistvo aktiviranjem bombe kašikare.

Direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović potvrdio je da se lekari bore za život muškarca povređenog u eksploziji, dok je ženska osoba lakše povređena.

"Pacijent je primljen sa teškim povredama vrata, grudnog koša i krvnih sudova noge. Odmah po prijemu je operisan i njegovo stanje je neizvesno", rekao je Radovanović.

Izvor: n1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Niš: U eksploziji u stanu povrijeđene dvije osobe

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2016

BEOGRAD- Dvije osobe povrijeđene su u eksploziji u jednom stanu u centru Niša, a policija utvrđuje uzroke eksplozije, javio je RTS...Povrijeđeni su smješteni u Kliničkom centru u Nišu, na odjeljenju hirurgije...Eksplozija se dogodila oko 19.00 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.