Eksplozija u dvorani punoj dece: Rusi napali? VIDEO

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 19:34

Eksplozija u dvorani punoj dece: Rusi napali? VIDEO

Na području okupiranog Melitopolja, Rusi su ponovo napali civilno stanovništvo.

Ovog puta su navodno uneli napunjeni bacač granata u salu u kojoj se održavalo dečje takmičenje.

U jednom trenutku pucnjava je eksplodirala i nekoliko ljudi je povređeno. Sam incident prijavio je Ivan Fedorov, načelnik regionalne vojne uprave Zaporožja, koji je napomenuo da se tog dana u sali održava turnir u sambou, zbog čega je zgrada bila puna dece i roditelja.

"Današnja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << eksplozija u sportskom centru privremeno okupiranog Melitopolja je još jedan teroristički napad pomahnitalih Rusa. Zbog desetina svedoka okupatori su bili prinuđeni da priznaju da su danas deci demonstrirali ručnu protivtenkovsku granatu tokom turnira u sambou", rekao je Fedorov.

Navodno je jedan od učesnika „demonstracija” povukao obarač.

"Pokušavajući da militarizuje našu decu na privremeno okupiranim teritorijama, neprijatelj je poludeo. Moramo da zaustavimo teroriste", rekao je Fedorov.

Kako piše Oboz, okupacione snage Rusije pretvorile su okupirani Melitopolj u poligon za testiranje svojih vojnih tehnologija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.