Eksplozija u centru Beograda, jedna osoba poginula, tri vozila uništena FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 04.Dec.2020, 11:11

Eksplozija u centru Beograda, jedna osoba poginula, tri vozila uništena FOTO/VIDEO

Beograd -- Jaka eksplozija odjeknula je jutros u centru Beograda. Jedna osoba je poginula, a dve su povređene.

Eksplozija se dogodila ispod zgrade RTS-a u Aberdarevoj ulici oko 10 časova.

Kako je izvestila Tv Prva, radnici su radili na instalacijama RTS-a, kada je došlo do eksplozije boce sa plinom.

U eksploziji je poginuo jedan muškarac, a dva su povređena. Teže povređena osoba hitno je prevezena u Urgentni centar, a druga je privatnim automobilnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odvezena do prve hitne pomoći.

Mediji su naveli da su uništena i tri vozila od siline detonacije. Takođe, uništena je fasada zgrade RTS-a, kao i prozori na zgradi.

Kako je rečeno agenciji Beta, u službi beogradske Hitne pomoći, jedna povređena osoba prevezena je u odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, a ekipe su još na mestu zbivanja.

Policija je na mestu događaja, a ekipe hitne pomoći prevezle su povređene.

Detonacija je mogla da se čuje u centru Beograda i na Novom Beogradu, a najpre je izazvala reakcije građana koji žive u blizini.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija na parkingu RTS-a, jedna osoba poginula, dve povređene (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2020

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene, od kojih jedna teže, u eksploziji na parkingu RTS-a u Aberdarevoj ulici...Prema nezvaničnim informacijama jedan radnik firme "Ening energetika" je nastradao, a jedan je teško povređen u eksploziji na parkingu RTS-a u Aberdarevoj nešto pre 10 sati ujutru...Najverovatnije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

UŽIVO PRVI SNIMCI S MESTA JAKE DETONACIJE U CENTRU BG: Eksplozija na gradilištu pored RTS u Aberdarevoj! IMA I STRADALIH

Izvor: Kurir, 04.Dec.2020

Kako Kurir saznaje, eksplodirale su tri CO2 boce za varenje, a očevici tvrde da su prozori preko puta Palilulske pijace doslovno popadali 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.