Eksplozija u Španiji, poginule dve osobe

Izvor: B92, 26.Maj.2022, 15:55

Eksplozija u Španiji, poginule dve osobe

Najmanje dve osobe poginule su danas u eksploziji u rafineriji biodizela u regiji La Roha na severoistoku Španije, saopštile su lokalne vlasti.

Još nije poznato šta je uzrok eksplozije, prenosi Rojters.

Lokalna televizija emitovala je video snimak na kojem se vide oblaci crnog dima iznad postrojenja.

Kako je saopštila kancelarija lokalnog gradonačelnika, zbog eksplozije je evakuisano 250 dece koja su bila u poseti lokalnom uzgajalištu ptica, a povređenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije bilo.

Rafinerija je u vlasništvu privatne kompanije Inisijativas bioenerhetikas koja u njoj proizvodi biodizel i glicerin iz recikliranih biljnih ulja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Četvoro mrtvih u eksploziji u kući u Filadelfiji

Izvor: B92, 27.Maj.2022, 08:23

Filadelfija -- Najmanje četiri osobe su poginule, nakon eksplozije u kući u jednom predgrađu na severozapadu američke države Pensilvanija, saopštile su lokalne vlasti...Predsednik opštine Potstaun Džastin Keler potvrdio je na konferenciji za novinare da se eksplozija dogodila u četvrtak oko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.