Nov bilans žrtava eksplozija u Iraku: Dvanaestoro poginulih

Izvor: B92, 20.Sep.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nov bilans žrtava eksplozija u Iraku: Dvanaestoro poginulih

Bagdad -- U eksploziji minibusa ispred šiitskog svetog grada Karbale u Iraku, prema novom izveštaju, poginulo je dvanaestoro ljudi, saopštili su irački zvaničnici.

Eksplozija se dogodila dok je autobus prolazio kroz kontrolni punkt između Karbale i Al Hile.

"Ukupno 12 civila je stradalo, a pet je povređeno u eksploziji bombe koja se nalazila u autobusu u Kerbali", centralnom delu Iraka, naveli su isti izvori.

Ne zna se da li je u pitanju teroristički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napad jer još niko nije preuzeo odgovornost.

Irak je 2017. godine proglasio pobedu nad terorističkom grupom Islamska država.

Međutim, oni još imaju borce, takozvane uspavane ćelije, koji se aktiviraju kada je potrebno da izvrše neki napad.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi bilans: U eksploziji u Iraku 12 mrtvih

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2019

U eksploziji autobusa ispred šiitskog svetog grada Kerbale u Iraku poginulo je 12 osoba, saopštili su bolnički izvori novi bilans žrtava..."Ukupno 12 civila je stradalo, a pet je povređeno u eksploziji bombe koja se nalazila u autobusu u Kerbali", centralnom delu Iraka, naveli su isti izvori...U...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.