Eksplozija u Fejtovom dvorištu u Prištini

Izvor: Mondo, 14.Nov.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Fejtovom dvorištu u Prištini

U dvorištu Međunarodne civilne kancelarije u Prištini u petak uveče odjeknula je eksplozija, koja je, prema navodima Kosovske policijske službe, pričinila materijalnu štetu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija delo neprijatelja Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Nov.2008, 05:37

Najviši predstavnici institucija Kosova su oštro osudili eksploziju koja se dogodila sinoć u dvorištu zgrade Međunarodne civilne kancelarije u Prištini i ocenili da je to delo neprijatelja Kosova.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ivanović: Albanci se koriste terorističkim metodama

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Nov.2008

Predsednik Srpskog nacionalnog veća severnog Kosova i Metohije Milan Ivanović ocenio je danas da eksplozija u dvorištu Medjunarodne civilne kancelarije u Prištini pokazuje medjunarodnoj zajednici da su Albanci spremni da se nasiljem i ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.