Izvor: Nezavisne Novine, 02.Apr.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija plinske boce u Nišu, dvoje djece poginulo

NIŠ - Brat i sestra, blizanci, poginuli su u eksploziji plinske boce u jednoj kući u Nišu, a povrijeđene su i četiri osobe, javili su beogradski mediji.

Devetnaestogodišnji blizanci bili su sa majkom na ručku u kući u kojoj je došlo do eksplozije. Stradali su, jer su od siline eksplozije propali kroz pod, navodi Radio-televizija Srbije.

Povrijeđeni su prevezeni u Urgentni centar u Nišu, zbog višestrukih povreda.

"Sumnjamo na povrede unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << organa usled eksplozije. NJihove vitalne funkcije su za sada stabilne, nisu potrebne nikakve urgentne intervencije. Dvoje pacijenata otišlo je na skener, a dvoje na ultrazvuk unutrašnjih organa", rekao je pomoćnik direktora Kliničkog centra Dragiša LJubenović.

Troje povrijeđenih bilo je u kući u kojoj je u prizemlju došlo do eksplozije, dok je četvrta osoba slučajni prolaznik.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.