Eksplozija i požar na aerodromu u Ženevi VIDEO

Izvor: B92, 20.Maj.2022, 19:44

Eksplozija i požar na aerodromu u Ženevi VIDEO

Veliki požar izbio je danas nakon eksplozije na Ženevskom aerodromu, zbog čega je prekinut aviosaobraćaj, javlja Dejli mejl.

Na fotografijama i video snimcima objavljenim na portalu tog lista vidi se eksplozija, vatra i gust dim koji kulja u vis.

Portparol drugog najprometnijeg aerodroma u Švajcarskoj, Ignas Janera, rekao je da se zapalio novi prihvatni centar za tražioce azila koji se rekonstruiše.

Očevici su izjavili da su čuli eksploziju, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje je buknuo požar.

Sva sletanja na Ženevski aerodrom su suspendovana, dok su o poletanjima odlučivali piloti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Eksplozija i požar na aerodromu u Ženevi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2022

Veliki požar izbio je danas nakon eksplozije na Ženevskom aerodromu, zbog čega je prekinut aviosaobraćaj, javlja Dejli mejl...Na fotografijama i video snimcima objavljenim na portalu tog lista vidi se eksplozija, vatra i gust dim koji kulja u vis...Portparol drugog najprometnijeg aerodroma u Švajcarskoj,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.