Eksplozija gasa u Severnoj Karolini, poginula jedna osoba VIDEO

Izvor: B92, 10.Apr.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija gasa u Severnoj Karolini, poginula jedna osoba VIDEO

Vašington -- Najmanje jedna osoba je poginula, a više od desetoro ljudi je povređeno u eksploziji gasa, od koje se obrušio deo zgrade u gradu Daram u Severnoj Karolini.

Eksplozija je izazvala i požar u zgradi, koji su gasila najmanje dva vatrogasna vozila, saopštila je policija.

Portparol policijske uprave u Daramu Vil Glen rekao da je do eksplozije došlo kada je izvođač radova, dok je bušio ispod trotoara, udario u gasovod debljine oko pet centimetara, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << AP.

On je na konferenciji za novinare rekao da je u eksploziji poginula jedna osoba, dok je 15 prevezeno u obližnje bolnice.

Policijski automobili blokirali su ulice u blizini mesta gde se dogodila eksplozija u Daramu, dok se gust oblak dima dizao iznad trgovačke četvrti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija gasa u Sjevernoj Karolini, poginula jedna osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2019

VAŠINGTON - Najmanje jedna osoba je poginula, a više od deset je povrijeđeno u eksploziji gasa, koja je dovela do obrušavanja dijela zgrade u gradu Daram u Severnoj Karolini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Eksplozija gasa u Severnoj Karolini

Izvor: RTS, 11.Apr.2019, 07:16

. Najmanje jedna osoba je nastradala, a 15 je povređeno u eksploziji zgrade usled curenja i paljenja gasa u centru grada Durhama, u američkoj saveznoj državi Severna Karolina.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.