Eksplodirao auto u pokretu u Cetinju, dete povređeno

Izvor: B92, 27.Feb.2020, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirao auto u pokretu u Cetinju, dete povređeno

U eksploziji vozila u pokretu na Cetinju danas je poginuo Pero Muhadinović, objavili su podgorički mediji

Eksploziv je bio postavljen pod vozilo i aktiviran je daljinskim upravljačem dok je vozilo bilo u pokretu, naveli su mediji.

Cetinjski list piše da je prilikom eksplozije lakše povređeno jedno dete koje se kretalo ulicom.

Ovo je drugo ubistvo na Cetinju u poslednjih desetak dana.

Cetinjanin Andrija Gazivoda (30), koji je navodno bio blizak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kavačkom klanu, ubijen je ispred teretane u tom gradu.

Policija nije još rasvetlila to ubistvo, a prvo je pre nekoliko dana objavila sliku muškarca i pozvala građane da jave ako ga prepoznaju, da bi naknadno saopštila da su utvrdili ko je ali i da nije povezan sa ubistvom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novo ubistvo na Cetinju, ubijen muškarac u vozilu u pokretu

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2020

U eksploziji vozila u pokretu na Cetinju je poginuo Pero Muhadinović, objavili su podgorički mediji...Eksploziv je bio postavljen pod vozilo i aktiviran je daljinskim upravljačem dok je vozilo bilo u pokretu, naveli su mediji. Cetinjski list piše da je prilikom eksplozije lakše povređeno jedno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.