Eksplodirala plinska boca u kući, poginula jedna osoba

Izvor: B92, 10.Avg.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirala plinska boca u kući, poginula jedna osoba

U popodnevnim časovima, oko 15.30 u naselju Ripanj, na opštini Voždovac, došlo je do tragedije u kojoj je jedna osoba izgubila život, javlja "Blic".

U porodičnoj kući u Avalskoj ulici, kako saznajemo, došlo je do eksplozije plinske boce.

"Naše ekipe, nažalost, ništa nisu mogle da učine osim da konstatuju smrt", rekli su iz Hitne pomoći.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplodirala plinska boca u kući na Voždovcu, poginula jedna osoba

Izvor: Radio 021, 10.Avg.2019

U popodnevnim časovima, oko 15.30 časova, u naselju Ripanj, na opštini Voždovac, došlo je do tragedije u kojoj je jedna osoba izgubila život...U porodičnoj kući u Avalskoj ulici, kako saznajemo, došlo je do eksplozije plinske boce, javlja Blic..."Naše ekipe, nažalost, ništa nisu mogle da...

Nastavak na Radio 021...

Jedna osoba izgorela u požaru u Ripnju

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2019

Jedna osoba izgubila je život u požaru koji se dogodio u Avalskoj ulici u Ripnju, rečeno je agenciji Beta u službi Hitne pomoći...Ekipe Hitne pomoći pronašle su ugljenisano telo i mogle samo da konstatuju smrt...Požar se dogodio u 14.27 časova u Avalskoj 171 na beogradskoj opštini Voždovac.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.