Eksplodirala municija u Češkoj, ima žrtava

Izvor: RTS, 23.Mar.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirala municija u Češkoj, ima žrtava

Jedna osoba poginula, a tri su ranjene kada je eksplodirala municija koju su pronašli u obližnjoj vojnoj zoni u češkom gradu Vitkovu. Povređeni u kritičnom stanju.

U češkom gradu Vitkovu jedna osoba je poginula, a tri su ranjene kada je eksplodirala municija kojom su u tom trenutku rukovali, saopštili su češki zvaničnici.

U saopštenju spasilačkih službi navodi se da se eksplozija dogodila sinoć u Vitkovu na istoku Češke.

Poginuo je jedan 34-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << muškarac, a ozbiljno je ranjena jedna 26-godišnja žena i dva muškarca starosti 36 i 27 godina.

Portparol spasilačkih službi Lukas Hampl rekao je da su oni smešteni u bolnicu u gradu Ostrava i da su u kritičnom stanju.

Rene Černohorski iz lokalne policije rekao je da su nastradali muškarac i troje povređenih rukovali municijom u trenutku kada je ona eksplodirala, a prema izveštaju češkog državnog radija, našli su je u obližnjoj vojnoj zoni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.