Ekspert SZO bi da opet istraži prve slučajeve koronavirusa u Vuhanu

Izvor: B92, 25.Nov.2020, 21:08

Ekspert SZO bi da opet istraži prve slučajeve koronavirusa u Vuhanu

Ekspert veterine u SZO Piter Ben Embarek izjavio je danas da bi otišao na tržnicu hrane u kineskom Vuhanu da ponovo istraži prve slučajeve kovida 19.

Na konferenciji za novinare Embarek je rekao da bi voleo da preispita prve slučajeve kovida 19 i pronađe sagovornike preko kojih bi mogao da dođe do "značajnih informacija" o tome gde su se zarazili, preneo je Rojters.

"Ništa ne ukazuje da je virus stvorio čovek. Trebalo bi da rekonstruišemo događanja od pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << decembra 2019. godine, jer ne znamo šta se zaista desilo", ukazao je Embarek.

Istragom bi trebalo da se utvrdi šta je sve "ušlo na tržnicu i izašlo iz nje u tom periodu", kao i odakle je roba stizala na tržnicu u Vuhanu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ekspert SZO bi da opet istraži prve slučajeva kovida u Vuhanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020

Ekspert veterine u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji Piter Ben Embarek, izjavio je danas da bi otišao na tržnicu hrane u kineskom Vuhanu da ponovo istraži prve slučajeve kovida-19 koji su se tamo pojavili...Na konferenciji za novinare Embarek je rekao da bi voleo da preispita prve slučajeve kovida-19...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.