Izvor: Blic, 12.Apr.2010, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno exkluzivno

Gledam tv emisiju, u kojoj voditelji konverziraju sa svojim gostima. Pa, tako, u studio ufurava polugola Mukica. Vau, viče uzbudjena voditeljka, vau, vau, baš ste fensi. Pre nego što sednete, da vas pitam, da li je teško biti zvezda i da li je slava teška? Ma, jok, samo ideš, a svi te tapšu. Mnogo mi je teže da potrošim pare koje zaradim, ha, ha,ha…duhovito će Mukica. Bravo, super vam je odgovor, kažu voditelji uglas i pitaju - a koliko košta taj vaš prsten, baš šljašti, vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se da je pravi.

Uf, super inteligentno pitanje! To mi je kupio moj dečko Bandžo, sa kojim se zabavljam već četiri noći. Sad mi ga doneo, ovde pred studio i zaprosio me. Hi, hi, hi, luče moje cakano. Bandžo, Bandžika, (prodera se Mukica, dozivajući svog momka), koliko si ga platio, pitaju deca? Jao"pa, on je tu, povikaše uzbudjeni voditelji. Dajte, dajte, pokažite ga gledaocima (obratiše se kamermanima), dajte da publika vidi Mukicinog budućeg muža. I, kamere se okrenuše na tu stranu. A u kadru, momak izviruje iza zavese, brišući masne ruke o svoje zlatne pantalone, jer je, kako reče, upravo smazao tepsiju bureka u obližnjoj pekari. Jao, baš je cakan, povikaše voditelji, pa vi ste baš srećna žena. A vi, dragi gledaoci vi ste imali priliku, da prvi-prvcijati vidite Mukicu (i njen verenički prsten) u kompletu sa njenim novim dečkom Bandžom. I to ekskluzivno, samo na našoj televiziji. Aha, rekoh i ja glasno. I čvrsto obećah sebi (ekskluzivno, naravno) da više neću biti mazohista i da do daljnjeg - neću gledati programe na pojedinim wiesbanskim tv kanalima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.