Ekscentrični izumitelj priznao da je isekao telo novinarke

Izvor: B92, 30.Okt.2017, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekscentrični izumitelj priznao da je isekao telo novinarke

Kopenhagen -- Ekscentrični danski izumitelj Peter Madsen priznao je da je "isekao telo" novinarke Kim Val, ali i dalje tvrdi da je nije ubio, javlja "Skaj".

Vlasnik podmornice, pronalazač i investitor je optužen za ubistvo poznate švedske novinarke čije je iskasapljeno telo pronađeno u moru, nakon što je poslednji put viđena kako ide na Madsenovu podmornicu zbog intervjua.

Madsen je rekao policiji da je odrubio glavu i odsekao udove sa tela nakon što je Valova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << umrla "od trovanja ugljen-monoksidom", dok je on bio u drugom delu podmornice koju je sam izgradio.

Kako je objavljeno, za torzo je bio pričvršćen "težak metalni predmet" kako bi ga držao na dnu mora.

Madsen je prvo tvrdio da je živu i zdravu ispratio Valovu sa svoje podmornice, a zatim je rekao da je "došlo do nesreće u kojoj je novinarka stradala, a podmornica potonula".

Rekao je i da ju je "sahranio u moru".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Jeste, raskomadao sam je, ali je nisam ubio"

Izvor: Mondo, 30.Okt.2017

Čuveni danski inovator, Peter Madsen, priznao je da je raskomadao telo švedske novinarke Kim Val u svojoj podmornici i da je delove tela bacio u more, saopštila je danas policija...Foto: YouTube/screenshot..Madsen, koji i dalje negira da je ubio novinarku, rekao je policiji da je ona umrla od trovanja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.