Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2024, 13:50

Ekološki ustanak podneo krivičnu prijavu protiv načelnika UKP Ninoslava Cmolića

Advokat Danijela Nestorović iz Ekološkog ustanka predala je danas krivičnu prijavu protiv načelnika Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslava Cmolića zbog izjave kojom je, zloupotrebljavajući službeni položaj, na najgrublji mogući način, ponizio i uvredio vlašku nacionalnu manjinu .

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ekološki ustanak: MUP da saopšti ko su inspektori koji su batinali D.D, koji je preminuo u pritvoru

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2024

Poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović zatražila je danas od Ministarstva unutrašnjih poslova i Policijske uprave Bor obaveštenje o tome ko su inspektori koji su "učestvovali u ispitivanju i batinanju D.D.", koji je kao brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) preminuo u pritvoru.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.