Ekipe Toplane popravljaju kvar na magistralnom delu toplovoda

Izvor: Megafon.co, 06.Dec.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipe Toplane popravljaju kvar na magistralnom delu toplovoda

JKP Gradska toplana “Obaveštavamo Vas da su danas svi toplotni izvori startovali na vreme i vrše urednu isporuku toplotne energije”, kažu iz Toplane.
Ali dodaju da je zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane Jug, prekinuta isporuka toplotne energije korisnicima na adresama Hajduk Veljkova 42 i Trg Učitelja Tase 10.
Ekipe Toplane su na terenu i rade na brzoj sanaciji kvara kako bi korisnici u što kraćem >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << vremenskom roku dobili grejanje. Očekivano vreme završetka radova je u večernjim satima.
“Zahvaljujemo se svim korisnicima na pomenutim adresama na strpljenju i razumevanju.”
Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su korisnici na adresama Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a.
Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018. I to svakog radnog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ul. Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.
JKP Naissus Kvarovi, radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.
– Ulica Prvomajska br. 1. Voda na ulici, nužno je raskopavanje u Prvomajskoj ulici br. 1, ispred“AS“ trgovine. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu Prvomajske ulice (od Dušanove do ulice Josifa Pančića).
– Ulica Gorička br. 69. Voda na površini, potrebno je raskopavanje u Goričkoj br. 69. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Goričkoj.
– Selo Rujnik. Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.
– Selo Medoševac. Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Jovana Nedina br. 9a. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži u prekidu je snabdevanje vodom do 18 sati u selu Medoševac, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
– Selo Sečanica. Došlo je oštećenja vodovodne mreže prilikom iskopa za bandere trećeg lica u selu Sečanica, ispod mlina. Zbog popravke kvara u prekidu je snabdevanje vodom u selu Sečanica do 19 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

CENTAR BEZ GREJANJA SKORO 24 SATA Hladni radijatori od večeras u 20.00 ako živite u OVIM ulicama

Izvor: Blic, 06.Dec.2019

Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području toplane "Novi Beograd", danas od 20 časova biće prekinuta isporuka toplotne energije korisnicima u delu centralne gradske zone.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.