Ekipe JKP Javno osvetljenje i danas imaju pune ruke posla

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipe JKP "Javno osvetljenje" i danas imaju pune ruke posla

Montaža svetiljki širom grada

Ekipe JKP "Javno osvetljenje" nastavljaju danas sa radovima širom Beograda!

Pročitajte i:

U Ulici Mike Alasa kod broja 17 biće podignut stub od osam metara. Isti posao biće urađen na Vračaru u Golsvordijevoj kod broja 6.

Dosta posla biće i na Paliluli. U Ulici Sonje Marinković kod broja 14 biće montirani stubovi dok će u Ulici Stanka Paunovića biti montirane svetiljke.

Ekipe JKP "Javno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osvetljenje" danas će u Ulici vojvode Milenka i okolnim ulicama tražiti kvar. Isti posao takođe ih čeka na Voždovcu u Ulici Vladimira Tomanovića.

Na Petlovom brdu u Gočkoj ulici biće lociran i otklonjen kvar na osvetljenju. Lociranje i otklanjanje kvara planirano je za danas i u Topčideru u Ulici patrijarha Dimitrija i na Labudovom brdu u Ulici Milice Trepuše.

Na opštini Čukarica za danas je u planu montaža svetiljki. Ekipe JKP "Javno osvetljenje" će montirati svetiljke u Ulici lipa na Ceraku, Milorada Draškovića na Petlovom brdu i Susegradskoj na Vidikovcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.