Ekipe Gradske čistoće odnele 750 kubika snega

Izvor: Kurir, 12.Dec.2012, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipe Gradske čistoće odnele 750 kubika snega

BEOGRAD - Ekipe Javnog komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" tokom protekle noći raščišćavale su sneg sa gradskih ulica, a taj posao nastavljaju i danas. Sa površina koje su u nadležnosti ovog preduzeća uklonjeno je 750 kubika snega.

Na terenu je 1.034 radnika i oni uz pomoć 26 kombinovanih mašina, 27 transportnih vozila i devet skipera čiste snežne nanose. Površine za koje je nadležna "Gradska čistoća" su stajališta gradskog prevoza, podzemni prolazi, pešačke pasarele, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trotoari širi od pet metara i slivničke rešetke.

Tokom proteklog dana i noći radnici "Gradske čistoće" po gradskim ulicama posuli su pedeset tona soli, od čega je 15,5 tona posuto na stajalištima gradskog prevoza.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.