Ekipa serije Senke nad Balkanom sutra gosti Blica na Sajmu medija

Izvor: Blic, 26.Okt.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipa serije "Senke nad Balkanom" sutra gosti "Blica" na Sajmu medija

Dnevni list "Blic" i ove godine na Sajmu medija spremio je mnogobrojne aktivnosti za sve posetioce. Petak je kod nas TV dan i tim povodom od 13 časova svi prisutni će moći da se druže sa ekipom serije "Senke nad Balkanom", koji će biti naši gosti.

Nakon toga od 16 sati će biti prikazan prvi web dokumentarni serijal u Srbiji "Tajne Belog dvora".

Posetioce štanda očekuju i poklon knjige iz "Blic" biblioteke, a roditelji će svoje mališane dodatno moći da obraduju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << knjigama iz edicija "Džeronimo Stilton", "Angry birds" ", "Kalimero" i "Super heroji". Svaka od knjiga je na akciji i košta samo 249 dinara.

Sutra će na Sajmu medija biti održani paneli "Koliko se zaista medijima može verovati" i "Kako se dolazi do medijske nezavisnosti?".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.