Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejdan Tarner novi Džejms Bond?

Posle spekulacija da će novi agent 007 biti Tom Hardi ili Idris Elba, procurila je informacija da producenti ipak razmatraju nešto manje poznatog glumca - Ejdana Tarnera.

Ejdana ste gledali u tri nastavka Hobita gdje je tumačio patuljka Kilija.

Glumac ima 32 godine i ženski dio publike je očarao pošto je pokazao kako izgleda bez majice u BBC seriji "Poldark". Sada je, na sastanak sa producentima novog Džejmsa Bonda, vjerovatno obukao smoking.

- Ejdan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je imao preliminarne razgovore sa producentima Bonda i boravak u Los Anđelesu će mu dati šansu da sa njima razgovara o ulozi - rekao je izvor za britanski "San".

Ejdan se i dalje za ulogu bori sa nešto poznatijim kolegama - Tomom Hidelstonom, Idrisom Elbom i Tomom Hardijem.

(NN, 24sata)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.