Egzit: Dejvid Geta rasturio Dens arenu!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2013, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egzit: Dejvid Geta rasturio "Dens arenu"!

Subota uveče, vreme za provod, a za to se pobrinuo sjajni Dejvid Geta koji je razigrao krcatu “Dens arenu”, a četvrti dan “Exita” je obeležio i koncert supergrupe “Atoms For Peace” koju su osnovali pevač sastava “Radiohead” i basista “Pepersa” Fli.

Egzit (dan 4): Publika uživa u muzici Dejvida Gete  

Ko je očekivao da će Tom Jork, Fli i ekipa pevati i numere svojih matičnih bendova, sigurno je otišao razočaran sa Tvrđave. Ali, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je dovoljno pogledati set liste sa prethodnih nastupa sastava “Atoms For Peace” i spremiti se na to da će oni, logično, svirati skoro sve pesme sa albuma “Amok”, kao i nekoliko Jorkovih solo numera, i to je to.

 

Doduše, i ekperimentalna muzika benda “Atoms For Peace” i nije namenjena za “paljenje” mase, zato i ne čudi što je ovu grupu sjajnih muzičara slušalo samo desetak hiljada ljudi, a posetioci su već posle druge numere počeli da odlaze sa “Mejn stejdža”. “Atomi” zvuče odlično, a Jork fantastično, ali njihova muzika definitivno nije za svakoga.

 

Lepo je bilo videti pevača sastava “Radiohead” u Novom Sadu, kao i uvek energičnog Flija.

 

Sasvim drugačija atmosfera je vladala nekoliko stotina metara odatle, na prepunoj “Dens areni” gde je Dejvid Geta, očekivano, napravio pravi šou, naterao ljude da skaču do iznemoglosti… bar one koji su kroz ogromnu gužvu uspeli da se probiju do “Arene”. Dok su znojavi egzitaši urlali uz njegove hitove, Geta je atmosferu doveo do usijanja i održao još jedan spektakularan nastup na Tvđavi.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Egzit: Geta rasturio "Dens arenu"!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2013

Subota uveče, vreme za provod, a za to se pobrinuo sjajni Dejvid Geta koji je razigrao krcatu “Dens arenu”, a četvrti dan “Exita” je obeležio i koncert supergrupe “Atoms For Peace” koju su osnovali pevač sastava “Radiohead” i basista “Pepersa” Fli...Egzit (dan 4): Publika uživa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.