Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2024, 14:09

Hamas tvrdi da Izrael ne odgovara na njihove glavne zahteve

Delegacija Hamasa napustila je Kairo, kako bi se sastala sa svojim liderima radi dodatnih konsultacija, izjavio je danas član političkog biroa Hamasa Husam Badran i istakao da Izrael ne odgovara na njihove glavne zahteve ne samo Hamasa već i palestinskog naroda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kraj? Hamas napustio razgovore u Kairu

Izvor: B92, 07.Mar.2024

Egipatski zvaničnici saopštili su da su pregovori o prekidu vatre u Pojasu Gaze dospeli u ćorsokak zbog Hamasovog zahteva da se u fazama dođe do kraja rata...Delegacija te militantne palestinske grupe napustila je Kairo, mesto pregovora, kako bi održala konsultacije, a kako navodi egipatski TV kanal...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.