Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2024, 11:27

Egić poziva borce: Dajte marku od mjesečnog dodatka

BANJALUKA – Danijel Egić, ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske, predložio je borcima u Republici Srpskoj da se na dobrovoljnoj osnovi odreknu po jednu KM od mjesečnog boračkog dodatka, kao znak solidarnosti procesuiranim srpskim borcima pred Sudom BiH i Tužilaštvom BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Borci ljuti zbog poziva da se odreknu jedne marke

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2024

BANJALUKA - Većina boračke populacije u Republici Srpskoj našla se izrevoltirana i uvrijeđena prijedlogom ministra rada i boračko-invalidske zaštite Danijela Egića da se borci na dobrovoljnoj osnovi odreknu jedne KM od svog mjesečnog boračkog dodatka, a kao znak solidarnosti procesuiranim srpskim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.