Ef. Eminagić: Danas su ostaci fašizma otjerani iz Priboja

Izvor: SandzakPress.net, 12.Jan.2022, 19:19

Ef. Eminagić: Danas su ostaci fašizma otjerani iz Priboja

Glavni imama Medžlisa Priboj Harun ef. Eminagić kazao je danas da sav strah koji su Bošnjaci imali nakon niza incidenata treba da nestane. Poručio kako su danas ostaci fašizma otjerani iz Priboja. – Od danas sav onaj strah koji smo do sada pokazivali i ispoljavali zbog svih ovih nemilih događaja slobodno mogu da kažem da treba od danas da prestane iz razloga što je nakon onih lijepih riječi od neki dan predsjednik države uputio Bošnjacima da su oni sigurni u Srbiji, da su svoji na svoje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << danas je i djelom to dokazao. Ne samo što je došao ovdje nego je donio i radosne vijesti, a to je ono za šta smo se mi zalagali. Jednaka pravda i zakon za sve. Svi vinovnici i sijači mržnje će biti sankcionisani onako kako je po pravdi i zakonu, svi do jednog koji su pokaži da unesu nered i nemir u multietičku sredinu kakva je Priboj i više ih nećemo viđati na našim graničnim prijelazima. Danas je 12. januar, ulica kojom ste došli je Ulica 12. januara, a to je dana kada se Priboj riješio fašizma, vi ste danas došli da te ostatke fašizma otjerate iz Priboja. (SANA) The post Ef. Eminagić: Danas su ostaci fašizma otjerani iz Priboja appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Ef. Eminagić: Notrna je laž da je muftija Dudić utišavao imame

Izvor: SandzakPress.net, 13.Jan.2022, 17:58

Notrna je laž da je muftija Dudić utišavao imame, kazao je danas Glavni imam Medžlisa Priboj Harun ef. Eminagić osvrnući se na pisanja pojedinih medija da je predsjednik Mešihata utišavao imame tokom sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.  Ef. Eminagić ističe i da je znao...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.