Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2023, 19:05

EXIT nije samo muzika: Na 40 bina i zona na Petrovaradinskoj tvrđavi fanove očekuje najbolja zabava!

Ovogodišnje izdanje EXIT festivala biće održano od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a kako organizatori najavljuju, ujedno će biti i najposećenije izdanje do sada, budući da se očekuje preko 200.000 posetilaca iz više od 120 zemalja. Da je EXIT mnogo više od muzike, najbolje svedoči činjenica da će festivalski fanovi i ove godine, pored muzike, na preko 40 bina i zona imati priliku da dožive posebno festivalsko iskustvo kroz čitav niz aktivacionih, zabavnih i avanturističkih aktivnosti, kako bi doživljaj na Petrovaradinskoj tvrđavi bio potpun. Kroz četiri dana festivala širom Tvrđave raspoređene su zone festivalskih partnera koji su pripremili fenomenalne aktivacije!

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lansirana nova zvezda EXIT Univerzuma

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 08:47

Ovogodišnji EXIT, uz spektakularno otvaranje iz svemira – prvo te vrste u svetu, planetarne zvezde muzičke scene i do sada neviđen doživljaj koji najavljuju organizatori, obeležiće i Gorkić specijalno, limited edition izdanje Gorkog lista, generalnog partnera festivala...Generalno partnerstvo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.