EXIT fondacija i NIS raspisali konkurs za „Youth Heroes“

Izvor: Danas, 20.Maj.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT fondacija i NIS raspisali konkurs za „Youth Heroes“

EXIT fondacija u saradnji sa kompanijom NIS, a uz podršku Radio televizije Srbije i kompanije Ringier Axel Springer, i ove godine raspisuje konkurs „Youth Heroes", za izbor pozitivnih uzora u društvu. Članak EXIT fondacija i NIS raspisali konkurs za „Youth Heroes“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Broj aktivističkih hakerskih napada opao za 95 odsto od 2015. godine

Izvor: Danas, 21.Maj.2019, 07:05

Očigledno je da je u poslednje vreme sve manje aktivističkih hakerskih napada, a to potvrđuju i izveštaji kompanije IBM, prema kojima je broj ovakvih napada od 2015. opao za čak 95 odsto. Članak Broj aktivističkih hakerskih napada opao za 95 odsto od 2015. godine se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.